Hej Coop-medlem!

Det är här du som Coop-medlem kan köpa rabatterade biljetter till IK Oskarshamns matcher under säsongen 2017-2018.

Det är med glädje som vi tillsammans med Coop kan erbjuda dig rabatterade biljetter till våra hemmamatcher i HockeyAllsvenskan säsongen 2017-2018. Bokningen av biljetter görs direkt över internet med kort. Biljetterna mailas sedan ut till dig på den nedan angivna mailadressen. 

Hur fungerar det? 
När du lägger din bokningen trillar beställningen in i vårt system. Du kan boka både sittplats- och ståplatsbiljetter, men notera att antalet rabatterade biljetter till varje match är begränsat. Ju tidigare du lägger din bokning, desto tidigare kan vi även boka upp platser och chanserna till riktigt bra platser blir således också högre. 

Hur vet jag var jag kommer sitta om jag bokar sittplatser?
Det vet du egentligen inte förrän du fått biljetterna i din hand. Självklart garanterar vi dig en sittplats, och självklart kommer den platsen vara så bra som möjligt, men till de matcher där biljetterna går åt fort går de bästa platserna åt ännu fortare.

Vi är en familj som vill gå, finns det ingen rabatt åt oss? 
Då rekommenderar vi dig att besöka vår bokningssida för familjebiljetter. Där kan du även köpa kraftigt rabatterade sittplatsbiljetter för barn/ungdom upp till och med 19 år. Klicka HÄR för att läsa mer om våra familjebiljetter. 

Observera: Deadline för att köpa rabatterade Coop-biljetter är 24h innan matchstart. Dvs om matchen spelas 16:00 en söndag måste du köpa dina biljetter innan 16:00 på lördagen. 

Varmt välkommen till Be-Ge Hockey Center för att heja fram IKO till seger!

* * *

Match:*
Sittplats, vuxen - 30%126,00 kr
Ståplats, vuxen - 30%84,00 kr
Ståplats, t.o.m. 19 år - 30%49,00 kr
Jag vill ha SMS bekräftelse 5,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
ID-nummer hos Coop:*
Uthämtningsställe:*
Pers-/Orgnr: (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*
allmänna villkoren