Familjebiljetter

Det här är vårt paketerbjudande "Familjebiljetter". Det är ett erbjudande vi satt ihop för dig som vill gå på ishockey med barnen till ett förmånligare pris. Erbjudandet gäller på McDonalds nya familjeläktare på sektion M. 

***

Hur funkar det? 
Som du kan se nedan kombinerar du antalet vuxen- och barnbiljetter efter behov. Villkoret är att du köper minst en barnbiljett till vårt nedsatta pris. Barnbiljetterna gäller för personer upp t.o.m. 19 år. Då får du även köpa två vuxenbiljetter med rabatt (ord.pris 180kr/st). Önskar ni fler vuxenbiljetter? Inga problem. Lägg till så många du önskar till ordinarie pris. Då är ni också garanterade att sitta bredvid varandra allihopa.

Antalet biljetter till varje match är begränsat. Biljetter bokas upp och skickas sedan på mailadressen du anger nedan, du kan sedan välja att antingen visa upp en utskriven biljett eller en smartphone-biljett direkt i entrén. Försäljningen avslutas 09:00 på matchdagen.

Hur vet jag var jag kommer sitta?
Det vet du egentligen inte förrän du fått biljetterna i din hand. Självklart garanterar vi dig en sittplats, och självklart kommer den platsen vara så bra som möjligt, men till de matcher där biljetterna går åt fort går de bästa platserna åt ännu fortare. 

Visste du att McDonalds i Oskarshamn bjuder alla barn på Happy Meal? 
Om du tar med din utskrivna bokningsbekräftelse eller utskrivna PDF-matchbiljetter till McDonalds bjuder de alla barn i sällskapet på Happy Meal på matchdagen. Bokningsbekräftelse kommer på den angivna mailadresser direkt vid genomfört köp. Matchbiljetter kommer så fort vi bokat upp en plats åt dig. 

* * * 

Information angående familjebiljetter vs Södertälje den 23/2: 
Till denna matchen har priset på familjebiljetter att sänkts ytterligare. Dessa biljetter når du inte via denna länk. Klicka in dig här - http://biljetter.ikoskarshamn.se/familjssk.

Match:*
Ungdom, sittplats (tom 19 år)50,00 kr
Vuxen, sittplats*130,00 kr
Vuxen, sittplats ordinarie180,00 kr
Jag vill ha SMS bekräftelse 5,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Pers-/Orgnr: (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*
allmänna villkoren