Ladies Hockey Night

Nu är det äntligen dags igen. Nu fyller vi Arenarestaurangen med Ladies Hockey Night - helkvällen för dig och ditt tjejgäng med allt från livemusik, god mat och dryck till en het hockeybatalj på isen. 

Nu slår vi återigen upp dörrarna för Ladies Hockey Night. Vi tömmer Arenarestaurangen och hälsar Oskarshamns tjejer välkomna med en drink och taggar igång direkt med musik från Christian Åbergs FAKE. Därefter bjuds ni på god mat, dessert och sittplatser till hockeymatchen. Under kvällens gång kommer det dyka upp en och annan giveaway, och vem vet...det kanske dyker upp fler överraskningar än så? 

Ladies Hockey Night #2 - fredagen den 26 januari kl 17:45
Säsongens andra Ladies Hockey Night blir på en fredag, vilket gör att kvällen både kan vara en afterwork eller en vanlig kompiskväll. Även denna gång mönstrar vi med FAKE på scen. Huvudrätt, efterrätt, utlottningar och livemusik med ingår - helt enkelt upplagt för samma succé som vanligt. 

Kvällens meny:
Varmrätt: Långstekt kalvytterfilé med potatiskaka och rödlökscréme
Efterrätt: Chokladtäckt chokladkaka med vit mousse och hallonsås

Utse en ansvarig för bokningen, fyll i uppgifterna och betala direkt online, antingen via din internetbank eller med ditt betalkort. Väljer du faktura som betalsätt så ska betalningen vara oss tillhanda inom 20 dagar. Glöm inte att notera eventuella allergier i sällskapet direkt vid bokningstillfället. 

* * * 

Evenemang:*2018-01-26 17:45: Ladies Hockey Night II, Be-Ge Hockey Center
Ladies Hockey Night*469,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Sällskap / Ev. allergi:
Pers-/Orgnr:* (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*
allmänna villkoren