Ladies Hockey Night

Nu är det äntligen dags igen. Nu fyller vi Arenarestaurangen med Ladies Hockey Night - helkvällen för dig och ditt tjejgäng med allt från livemusik, god mat och dryck till en het hockeybatalj på isen. 

Nu slår vi återigen upp dörrarna för Ladies Hockey Night. Vi tömmer Arenarestaurangen och hälsar Oskarshamns tjejer välkomna med en drink och taggar igång direkt med musik från Christian Åbergs FAKE. Därefter bjuds ni på god mat, dessert och sittplatser till hockeymatchen. Under kvällens gång kommer det dyka upp en och annan giveaway, och vem vet...det kanske dyker upp fler överraskningar än så? 

Ladies Hockey Night #1 - lördagen den 11 november kl 16:00
Till säsongens första Ladies Hockey Night blir liknande succéupplägg som tidigare tillsammans med FAKE. Huvudrätt, efterrätt, utlottningar och livemusik med allt från gamla godingar, mängder av allsång och de senaste popdängorna. Helt enkelt - Ladies Hockey Night, precis som ni känner igen det. 

Kvällens meny:
Varmrätt: Stekt laxfilé med beurre blanc-sås samt potatis och jordärtskockspuré
Efterrätt: Nutella-cheesecake med färska jordgubbar

Utse en ansvarig för bokningen, fyll i uppgifterna och betala direkt online, antingen via din internetbank eller med ditt betalkort. Väljer du faktura som betalsätt så ska betalningen vara oss tillhanda inom 10 dagar. Glöm inte att notera eventuella allergier i sällskapet direkt vid bokningstillfället. 

OBS! Alla i sällskapet måste vara över 20 år gamla. 

* * * 

Evenemang:*2017-11-11 16:00: Ladies Hockey Night I, Be-Ge Hockey Center
Ladies Hockey Night*469,00 kr
SLUTSÅLD!
Jag vill ha SMS bekräftelse 5,00 kr
0 kr

Betalsätt:*
Sällskap / Ev. allergi:
Pers-/Orgnr:* (betalare)
Förnamn:*
Efternamn:*
Adress:*
Postadress:*
E-postadress:*
Land:*
Mobiltelefon:*
allmänna villkoren

Missa inte...
Ladies Hockey Night #2 - fredagen den 26 januari ca kl 17:30
Vi kan till den här säsongen presentera en Afterwork-Ladies Hockey Night. Som vanligt huvudrätt innan matchen och dessert i första periodpausen. Även här mönstrar vi med FAKE på scen - men kvällen kommer att piffas upp med ett tydligt tema. Vilket? Eurovision? Svenskt? 90-tal? Det kommer gästerna på första tjejkväll att få styra över.