Försäljningen stängd
Försäljningen har stängt.

Våra instruktörer

Johan Hellström
Som ny junioransvarig och J20-tränare i föreningen tar Johan även över helhetsansvaret för IK Oskarshamns sommarcamp. Han har en bred erfarenhet och har bland annat fyra säsonger bakom sig i IKOs J18-lag sedan tidigare, men även säsonger som tränare för Olofströms A-lag och Tingsryds J18. En oerhört passionerad coach som brinner för utveckling hos varje enskild spelare. 


Björn Hellkvist
En meritlista med bland annat tre säsonger i SHL, fyra säsonger i HockeyAllsvenskan, SHL-avancemang med Malmö Redhawks och nu ny huvudtränare för IK Oskarshamns A-lag. Kommer att finnas med under alla campdagar för att bidra med goda erfarenheter och rutin, såväl på som utanför isen. 


Morgan Johansson
Med mängder av SHL-säsonger, varav åtta som proffsdomare, samt två VM är Morgan Johansson, Ljungby, numera en av de mest rutinerade domarna i svensk ishockey. På sommarcampen finns Morgan med för att hålla i ett teoripass per åldersgrupp om regelkunskap, fairplay och respekt för varandra.


Viktor Fredén
23-åring från Falköping som är ny J18-tränare för IK Oskarshamn. Får även rollen som ungdomsansvarig där han kommer bli den ansvarige för att föreningen följer den röda tråden kring hockeyutbildning ner i ålderskullarna. Trots sin unga ålder finns en gedigen bakgrund som ledare sedan han var 17 år. 


Marcus Arwidsson
Som huvudansvarig för KHKs målvaktsträning upp till U16 har Marcus en gedigen erfarenhet av målvaktsträningar för ungdomar i alla åldrar. Går nu in på sitt tredje år tillsammans med IKO Summer Hockey Camp där han riktar sitt stora fokus mot just målvakterna. 


Fredrik Frisell
Även här en erfaren ledare från Karlskrona HKs junior- och ungdomssektion. Banan började bland de yngsta lagen i föreningen. Han var huvudtränare för Blekinges TV-pucklag 2012/2013 och har sedan dess även haft KHKs J18, J20 och nu senast två säsonger med U16 Elit-laget. 

Ytterligare intruktörer kan komma att presenteras under sommaren...